Personal coaching bij burn-out

Deze intensieve 1-op-1 coaching is bedoeld voor iedereen die te maken heeft met ernstige stressklachten en hun werk of daginvulling momenteel niet meer of gedeeltelijk niet meer kan uitvoeren.

De stap naar herstel

Je bent bij je bedrijfsarts of je huisarts geweest en je hebt te horen gekregen dat je overspannen bent of een burn-out hebt. Nu lijkt dat misschien uitzichtloos maar niets is minder waar. Met deze specifieke stress- en burn-out coaching helpen we jou in persoonlijke gesprekken toe naar verantwoord herstel.

In jouw eigen tempo werken we stap voor stap aan herstel van je conditie, leer je te ontspannen en te voelen wanneer je rust nodig hebt, je leert je stressbronnen kennen en je werkt aan een verbeterde manier van omgaan met stress zodat je de kans op terugval zo klein mogelijk is. Tijdens het coachingstraject werk je met oefeningen in de praktijk en alle gebruikte methodieken zijn wetenschappelijk bewezen effectief.

Burn-out en traumaverwerking

In onze praktijk komen we regelmatig mensen met stressklachten tegen die aanlopen tegen de gevolgen van een zeer ingrijpende ervaring in het verleden. Belemmerende overtuigingen zijn dan zo diep geworteld dat alleen coaching niet volstaat. Onze doelstelling is om je snel en verantwoord weer aan het werk te helpen. We willen deze belofte óók graag nakomen als mensen met burn-out blijken te kampen met zeer complexe trauma’s. We hebben dan ook een psycholoog met ervaring in het behandelen van PTSS en complexe trauma’s in team. Samen houden we regie op het herstelproces. Er zijn al veelbelovende resultaten geboekt door deze gecombineerde inzet.

Zullen we kennismaken?

Heb je behoefte aan hulp bij jouw herstel? Plan dan een kennismakingsgesprek met een van onze coaches in. In dit gesprek geven we je graag informatie over burn-out en leggen we je uit hoe wij hiermee samen met jou aan de slag gaan. Via onderstaande button kun je een afspraak met ons inplannen op de dag en tijd die jou het beste uitkomt.