De ideale klant

De zomerperiode ligt achter ons en we zijn weer aan de slag! Met TC2 coachen en begeleiden we medewerkers en leidinggevenden van zorgorganisaties om beter en constructiever samen te werken in een gezonde werkcultuur. Voldoende werkenergie is toch een van de belangrijkste elementen om meer gedaan te krijgen. Want met de juiste mindset maak je meer impact!

Minder werkdruk, betere samenwerking!

Op dit moment zijn we betrokken bij een zorgorganisatie die precies onze ideale klant is. Waarom? Omdat bestuur, management en medewerkers allemaal willen investeren in betere werkomstandigheden en in een goede samenwerking. Het welzijn van medewerkers staat hier centraal en de organisatie heeft écht oog voor een gezonde samenwerking en plezier in het werk. Een energieke, tevreden en betrokken medewerker verleent namelijk betere zorg aan cliënten. In plaats van het alleen vullen van roosters en het dichten van gaten, is deze organisatie echt bezig met sturing geven aan gedrag en grijpt in waar nodig. Kernwaarden blijven geen holle begrippen, maar worden op die manier daadwerkelijk omgezet in dagelijks gedrag. En zo boek je ook de meetbare resultaten, zoals een daling van verzuim en uitstroom.

Onze ideale klant werkt elke dag aan werkenergie

Onze coaching wordt hier structureel ingezet en zo blijven de geformuleerde teamdoelen voortdurend onder de aandacht. Wij betrekken zowel directie, teamleider als medewerkers bij onze trajecten en op die manier werken we op verschillende niveaus aan een gezamenlijk doel. Leren omgaan met werkdruk is in onze visie niet iets wat je eenmalig afvinkt, maar iets waar iedereen elke dag aan werkt.

Meer weten?

Wil jouw organisatie ook constructief aan de slag met een fijne werkomgeving en een optimale samenwerking? Misschien ben jij dan onze ideale klant! Op www.takeandchargetakecare.nl kun je lezen hoe wij je hierbij helpen. Je kunt altijd contact met ons opnemen, we vertellen je er graag meer over!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *