Gratis halfuurtje sparren

Zien jouw doordeweekse dagen er ook ongeveer zo uit?

Je rolt doodmoe je bed uit. Je brengt je kinderen nét iets te laat naar school. Terwijl je terugloopt naar je auto, zie je de afkeurende blik van een moeder naar jouw auto die op de stoep geparkeerd is. Je voelt de eerste irritatie van vandaag opkomen en als je in de auto zit adem je een paar keer diep in en uit en rijdt door naar je werk.

Op je werk blijven je collega’s je maar lastig vallen met onnodige vragen en je wordt er doodmoe van. Als je weer eens te laat terug naar huis rijdt, voel je pijn in je nek en schouders.

Thuisgekomen probeer je te luisteren naar wat je kinderen vertellen maar moet je ondertussen razendsnel koken. Sporten sla je over en na het eten klap je je laptop open en begint aan je volle mailbox. Later dan gepland sleep je jezelf naar de badkamer en als je in de spiegel kijkt zie je een afgetobde vrouw met een bleke huid en donkere wallen. Het boek dat al maanden op je nachtkastje ligt, blijft onaangeroerd en je stort doodmoe in slaap.

De volgende ochtend geef je je zieke kind een aspirine en je bidt dat ze het daarop volhoudt tot het einde van de dag want je moét vandaag echt naar dat ene overleg. Je voelt je een slechte moeder en ineens besef je dat je gewoon niet meer weet hoe je de dagen, weken en maanden allemaal rondgebreid krijgt.

Dat moet anders kunnen

Natuurlijk kan het anders, sterker nog: het móet anders want je wil zeker niet opbranden. Je vraagt je serieus af of je niet gewoon beter een baan kunt zoeken met minder verantwoordelijkheden. Maar heb je dan gestudeerd en zo hard gewerkt om het nu zomaar op te geven en word je daar dan überhaupt wel gelukkig van?

Wil je weer rust in je hoofd en je toekomst vol vertrouwen tegemoet zien? Investeer in jezelf, zoek hulp en voel je hierover niet schuldig. Plan een gratis halfuurtje sparren in mijn agenda.