Individuele stresstraining

Voor wie

Deze online-training is geschikt voor alle medewerkers die stress ervaren en er graag op een gezonde manier mee willen leren omgaan. Als je stress leert te handelen komt er veel meer ruimte vrij om te genieten van dat wat er is en om je bezig te houden met wat jij belangrijk vindt. Je zult merken dat je door regelmatig te ontspannen niet minder maar juist meer werk verzet.

Online modules

In deze training ga je online elke week met een nieuwe module aan de slag. Je leert veel over stress en je krijgt meer inzicht in je eigen stressbronnen, je eigen emoties en je gedrag. De modules zijn gevarieerd en bestaan uit video’s, opdrachten, ontspanningsoefeningen en informatie over een ontspannen levenswijze. Je kunt via de Community ervaringen of tips uitwisselen met anderen die de training volgen of gevolgd hebben. De training bevat een online dagboek dat je dagelijks kunt bijhouden en veel interessante informatie over stress en burn-out. Na 8 weken is de cursus voorbij maar je kunt blijven inloggen in de community om op de hoogte te blijven en anderen te “ontmoeten”.

Personal coaching

Bij de online training hoort ook een persoonlijke coaching door een gecertificeerd en geregistreerde stresscoach. Omdat niet elk mens hetzelfde is en omdat persoonlijke aandacht en steun van groot belang is bij het ontwikkelen van veerkracht krijgt elke medewerker begeleiding van een coach bij het opstellen van een persoonlijke Roadmap waarin specifieke afspraken met jezelf worden geformuleerd voor een duurzaam resultaat.