ITSJUSTEMOTIONS

Doe mee aan de 6-daagse minicursus It’s just emotions!

Elke nacht liggen miljoenen mensen wakker omdat ze hun gedachten meer niet rustig kunnen krijgen. Angst, boosheid, verdriet of andere negatieve emoties houden ons uit onze slaap. Deze emoties worden veroorzaakt door steeds terugkerende gedachten over wat er in het verleden is gebeurd of wat er in de toekomst allemaal zou kunnen gebeuren. Meestal zijn we ons niet eens bewust waarover we aan het piekeren zijn. We piekeren… En als we eenmaal piekeren gaan we nóg meer piekeren, etc. etc. Het lijkt niet op te houden.

Beter omgaan met negatieve emoties kun je leren!

In deze minicursus It’s just emotions behandelen we in 6 korte online modules de meest voorkomende emoties en de gevoelens die ze bij je oproepen. We hebben fijne en rustgevende meditaties voor je gemaakt en we delen inzichten met je over hoe jij met jouw emoties om kunt gaan. Daarbij geven we je ook oefeningen en tips om je patronen te doorbreken. Je kunt de modules doorlopen in je eigen temp en op het moment dat het jou het beste uitkomt.

Wanneer je je inschrijft ontvang je van ons ook nog eens toegang tot onze TC2-community, waarin je veel waardevolle informatie vindt. Denk bijvoorbeeld aan:

  • allerlei nieuws uit de media over werkstress en werkdruk
  • gratis meditaties en ontspanningsoefeningen
  • een stress scan waarmee je meer inzicht krijgt in jouw eigen stresslevel en stressfactoren
  • ervaringen van andere zorgverleners over werkdruk en werkstress

Meld je hieronder aan!

[mc4wp_form id=”826″]

negatieve emoties