Online stresstraining

Deze individuele online training is geschikt voor iedereen die stress ervaart en er graag op een gezonde manier mee wil leren omgaan. Als je stress leert te handelen komt er namelijk veel meer ruimte vrij om te genieten van dat wat er is en om je beter te focussen op dat wat jij belangrijk vindt. Je zult merken dat je door regelmatig te ontspannen niet minder maar juist veel meer werk verzet.

Wat zijn jouw stressfactoren?

Bij iedereen liggen de oorzaken van stress ergens anders. Om structureel met stress aan de slag te gaan, is helder inzicht in jouw eigen stressfactoren belangrijk. Doe de quick stressscan!

powered by Typeform

Online modules, dus flexibel en individueel

In deze training ga je online elke week met een nieuwe module aan de slag. Je kunt de module doen op het moment dat het jou het beste uitkomt. Je leert veel over stress en je krijgt meer inzicht in je eigen stressbronnen, je eigen emoties en je gedrag. De modules zijn gevarieerd en bestaan uit video’s, opdrachten, ontspanningsoefeningen en informatie over een ontspannen levenswijze. Je kunt via de TC2-community nuttie ervaringen of handige tips uitwisselen met anderen die de training volgen of gevolgd hebben. Na 8 weken is de cursus voorbij maar je kunt blijven inloggen in de community om op de hoogte te blijven en anderen te ‘ontmoeten’.

Een afsluitend coachingsgesprek

Bij de online training hoort ook een persoonlijk coachingsgesprek met een gecertificeerd en geregistreerde stresscoach. Omdat niet elk mens hetzelfde is en omdat persoonlijke aandacht en steun van groot belang is bij het ontwikkelen van veerkracht, begeleidt de coach je bij het opstellen van een persoonlijke ‘roadmap’. Hierin formuleer je specifieke afspraken met jezelf die je helpen bij een duurzaam resultaat.

Wil je aan de slag?

Wil jij graag aan de slag met de oorzaken van stress en hier structureel aan werken? Op jouw tempo, op jouw manier en op het moment dat het jou uitkomt? Schrijf je dan in.