Personal coaching

Personal coaching voor professionals

Onze personal coaching is een intensieve online 1-op-1-coaching en is bedoeld voor de zorgprofessional die te maken heeft met ernstige stressklachten die het functioneren belemmeren. Met deze specifieke coaching helpen we jou in persoonlijke gesprekken toe naar verantwoord herstel. Dat doen we door middel van online gesprekken zodat jij in jouw eigen vertrouwde omgeving kunt blijven.

In jouw eigen tempo werken we stap voor stap aan herstel van je conditie, leer je te ontspannen en te voelen wanneer je rust nodig hebt, je leert je stressbronnen herkennen en je werkt aan een verbeterde manier van omgaan met stress zodat je de kans op terugval zo klein mogelijk is. Tijdens het coachingstraject werk je met oefeningen in de praktijk en alle gebruikte methodieken zijn wetenschappelijk bewezen effectief.

Onze doelstelling is om jou snel en verantwoord weer aan het werk te helpen. We willen deze belofte óók graag nakomen als de oorzaak van stress ligt in een ingrijpende ervaring uit het verleden. We hebben een psycholoog met ervaring in het behandelen van PTSS en complexe trauma’s in ons team. Samen houden we regie op het herstelproces. Er zijn al veelbelovende resultaten geboekt door deze gecombineerde inzet.

Individuele leiderschapscoaching

De zorgsector is hectisch en staat voor veel uitdagingen. Leiderschap is hierin cruciaal en vraagt  in de kern om vertrouwen en optimisme in tijden van gebrek aan veerkracht en stress in teams.

Onze aanpak voor het individueel coachen van de leider is altijd maatwerk, behalve dat TC2 altijd werkt vanuit het DNA: optimisme, vertrouwen, hoop en veerkracht. In enkele gevallen vraagt de leider zelf om een coachingstraject of soms gebeurt dat in opdracht van zijn/haar leidinggevende. In beide gevallen zal er in eerste instantie een gesprek plaatsvinden over wat de leider graag zou willen bereiken. We stemmen de aanpak in gezamenlijk overleg af. Er zijn namelijk diverse opties, bijvoorbeeld individuele gesprekken, maar ook training on the job behoort tot de mogelijkheden.

Zullen we kennismaken?

Ben jij zorgprofessional of leidinggevende in de zorg en wil je meer weten over de mogelijkheden van personal coaching? Plan dan een kennismakingsgesprek met een van onze coaches in. In dit gesprek geven we je graag meer informatie en leggen we je uit hoe wij samen met jou aan de slag gaan. Via onderstaande button kun je een afspraak met ons inplannen op de dag en tijd die jou het beste uitkomt.