Succes Challenge – hoe je stress en werkdruk overwint door je successen te vieren

Vier je succes en doe mee!

Het vieren van je succes is brandstof voor je volgende stappen

Natuurlijk, het werk is nooit af, het kan altijd beter, beter, en nog eens beter. Die neiging om in zo’n tredmolen te blijven rennen is sterk en je neemt nauwelijks tijd om echt ‘binnen te laten komen’ wat geleerd of bereikt is.

Door bewust je aandacht te richten op wat goed is gegaan, leer je belangrijke lessen. Deze inzichten neem je weer met je mee om aan je toekomstige succes te werken. Je krijgt weer helder in het vizier wat je hebt moeten doen om daar te komen. Je bent niet in 1x op de top van de berg gesprongen, daar was veel voorbereiding voor nodig en je hebt stap voor stap de reis gemaakt.

Onze missie

links: Bianca van der Veen, vakfotografe, portrettering en personal branding.

rechts: Natalie van den Enden, stress- en burnout coach en eigenaar van TC2

Met deze challenge willen we je inspireren om jouw succes te vieren én te delen met anderen. Het plezier van succes vieren is besmettelijk. Het stimuleert de mensen om je heen. Deel het met anderen! Laat anderen eens zien hoe jij je successen hebt behaald, wat je ervoor hebt gedaan en hoe jij jezelf uit als iets wat je je hebt voorgenomen ook is gelukt. Hoe ziet jouw viering van succes eruit? Ken je iemand of een team die een succes te vieren heeft? Daag hen dan ook uit om hetzelfde te doen.

Doel van de challenge

Een vreugdevol gebaar werkt aanstekelijk. Het brengt een glimlach op je gezicht en helpt je herinneren aan mooie gebeurtenissen in je eigen leven. Het veroorzaakt een instant gevoel van geluk en blijheid. Ook al is je dag nog zo beroerd verlopen.

De bedoeling van de challenge is om jou te helpen meer vreugde te voelen en het te kunnen oproepen als je het nodig hebt. We verzamelen daarom inspirerende portretten van mensen en van teams die jou laten zien hoe zij hun successen vieren op een vreugdevolle en blije manier.

Denk aan een succesverhaal van jezelf. Het is niet nodig dat het een groots succes is maar ook, nee juíst, kleine dagelijkse successen zijn het vieren waard. Probeer het succes weer opnieuw te beleven en sta jezelf toe om het te uiten. Deel jouw vreugdemoment met ons en geef je blijheid door aan ieder die het nodig heeft.

Hoe jij met jouw succes en vreugde bij kunt dragen aan een mooiere wereld

Als je in staat bent om dagelijks blijheid en vreugde te voelen, is er veel minder ruimte voor stress en angst. Optimisme en liefdevolle gedachten beïnvloeden jouw gevoel ten opzichte van jezelf en van anderen ten goede. Het geeft je de mogelijkheid om te verbinden met anderen op een positieve en liefdevolle manier

Vanuit deze optimistische en liefdevolle mindset zijn mensen in staat om met elkaar te bouwen aan een mooie wereld!

Wat moet je doen?

Wil jij anderen helpen door je vreugdemoment te delen, laat ons hier weten welk succes je wilt vieren voor jezelf of samen met je collega’s. Wij hangen samen met jou/jullie de slingers op en maken er een mooi portret van. Vergeet ook niet een iemand anders of een ander team te nomineren voor deze challenge!

Doe hier een aanvraag en wie weet vieren wij binnenkort samen jouw/jullie succes!

Wie zijn wij?

Natalie

Stress is voor iedereen een andere beleving maar de kunst is om het voor jezelf inzichtelijk en behapbaar te maken. De weg ernaartoe is uitdagend en niet altijd gemakkelijk maar met de juiste begeleiding is dit voor iedereen weggelegd die veranderen wil.

Successen vieren en delen met anderen is voor mij een essentieel onderdeel van een stressvrij leven en de weg van burn-out naar herstel. Het stilstaan bij wat je allemaal bereikt hebt doen we niet vanzelf en moeten we elkaar leren. Daarom wil ik met deze challenge iedereen die teveel stress heeft inspireren om vooral veel te vieren en slingers op te hangen waar en wanneer het maar kan.

Bianca

Mijn naam is Bianca van der Veen. Ik ben vakfotografe met een heerlijke portretstudio in Tilburg. Gedurende mijn fotografie carrière heb ik mezelf gespecialiseerd in twee takken van fotografie. Namelijk het portretteren van vrouwen en degene die zij lief hebben en daarnaast Personal Branding voor zzp-ers, het mkb en de professionals in loondienst. Een hele fijne mix die verbonden wordt door mijn motto:

“Vier wie je op dit moment bent! Jij mag gezien worden en stralen!” 

Heel vaak:

  • cijferen mensen zichzelf weg, 
  • schuiven zij zichzelf naar de achtergrond,  
  • vinden zij anderen belangrijker dan zichzelf,
  • willen zij niet in de spotlight staan,
  • vinden ze wat zij doen heel gewoon,
  • is wat ze gedaan hebben niet volledig of perfect
  • soms zijn ze zelfs stukjes vergeten van wie zij in hun core nu echt zijn en wat hen drijft.

Jammer want er is niemand zoals jij! 

Mijn missie is om de komende jaren zo veel mogelijk mensen een fantastische ervaring te laten beleven door middel van mijn fotografie. Door mijn lens wil ik je laten zien hoe mooi, krachtig, bijzonder en waardevol je bent! Het is zo gaaf om samen (weer) stil te staan bij wie jij echt bent, waar jij blij van wordt, waar je trots op bent en wat je voor een ander betekent. Met magazine style portraits als resultaat.

Deze ervaring gun ik jou, en eigenlijk iedereen!