Team

Ons DNA

De aandacht richten op wat er wél is in plaats van je blind staren op wat er níet is zit in onze genen. Dit vind je terug in ons programma maar ook in de manier waarop we samenwerken met klanten en met onze partners.

We geloven vervolgens dat geluk en werkplezier voor iedereen is weggelegd die zijn/haar positieve eigenschappen optimaal weet te benutten.

Ons team

De samenstelling van het programma van Stress naar succes is erop gericht aanhoudende stress en risico op burn-out te voorkomen, vroegtijdig te signaleren en aan te pakken. Om dit op effectieve wijze te doen en een blijvend resultaat te boeken, moet er worden samengewerkt. Ons programma omvat dus niet alleen een training voor medewerkers maar we coachen ook het team, de teammanager en indien nodig ook de directie.

We geloven dat je stress op de werkvloer samen oplost. De wetenschap ondersteunt ons daarin want uit onderzoek blijken zowel het individu als de omgeving van groot belang te zijn voor de ontwikkeling van veerkracht.*

Stress en Burn-out coach en eigenaar TC2

Mijn naam is Natalie van den Enden. In diverse functies heb ik bij elkaar ruim 20 jaar werkervaring opgedaan in het bedrijfsleven en binnen de zorgsector. In deze periode heb ik van dichtbij gezien en aan den lijve ondervonden dat werkdruk en werkstress binnen teams leidt tot verzuim en uiteindelijk zelfs vertrek van waardevolle collega’s. Met TC2 is het mijn missie om teams te leren omgaan met stressvolle omstandigheden en om managers te helpen deze teams optimaal te ondersteunen.

Na mijn opleiding tot coach heb ik een masterclass Stress- en Burn-out coach gevolgd . Hier heb ik veel geleerd over methodieken en een resultaatgerichte aanpak van (ernstige) stressklachten en herstel bij burn-out. Tevens ben ik aangesloten bij de Vereniging voor Erkende Stress en Burn-out Coaches.

Leiderschapscoach: Carla Lasonder

Sinds jaren ben ik werkzaam als leidinggevende in de zorg en de laatste 10 jaar als bestuurder in de Geestelijke Gezondheidszorg en de Ouderenzorg. Momenteel ben ik werkzaam als interim-bestuurder/directeur en zet mij daarnaast in als executive coach/trainer bij TC2.

Het versterken van teams, maar ook krachtig en coachend leiderschap is cruciaal voor een succesvol traject. De huidige ontwikkelingen in de zorg vragen veel van medewerkers. Vanuit TC2 draag ik met veel plezier bij aan het versterken van de teams en de leiders in het bijzonder.

Office manager: Sabine de Munk

Ik werk al bijna 20 jaar als managementondersteuner waarvan ruim 3 jaar als freelancer. Sinds oktober 2019 maak ik deel uit van het team van TC2. Als office manager zorg ik er vooral voor dat onze programma’s vlekkeloos verlopen en regel ik alle logistiek rondom de trajecten. Plannen, organiseren en structureren dus!

Binnen TC2 werkt iedereen intensief met elkaar samen aan resultaat op een optimistische en directe manier. Het contact met het team en met onze opdrachtgevers geeft mij enorm veel energie!

Teamcoach: Lonneke Hobbelen

Stelt vanuit humor confronterende vragen om bewustwording bij de ander te creëren. Ze heeft passie voor de mens en zijn/ haar gedrag. Ze denkt systemisch, ja hoe anders?
En ze gebruikt opgedane ervaring vanuit diverse werkgebieden en functies als springplank om situaties aan te vliegen.
Opleidingen die Lonneke afgerond heeft zijn HBO creatief educatief werk, management voor ziekenhuizen en instellingen, business school bedrijfskunde en een mediation opleiding. Verder heeft ze de training Familiezorg en teamcoaching gevolgd.
Ze heeft ervaring van begeleider tot programmamanager bij diverse zorgorganisaties; de Hondsberg, bureau Jeugdzorg, MEE en Amarant.

Teamcoach: Malou Deenen

Creëert door aansluiting diepgang in de dynamieken tussen mensen. Ze is krachtig in het analyseren en vervolgens zichtbaar maken van onderlinge dynamieken. Daarnaast snakt ze naar kennis en theorie en verbindt deze soepel met de praktijk.
Malou heeft de HBO opleiding sociaal pedagogische hulpverlening gevolgd en de universitaire master Sociaal Werk op de universiteit van Antwerpen. Daarnaast heeft ze de training Familiezorg en teamcoaching gevolgd.
Ze heeft als begeleider, persoonlijk begeleider, senior begeleider en projectleider gewerkt bij Amarant en kent daardoor als geen ander de situatie op de werkvloer.

Psycholoog traumabehandeling (vacature)