Workshop

Komt dit je bekend voor?

  • Ik heb een bomvolle agenda
  • Ik vind het lastig om mijn aandacht bij een gesprek te houden omdat ik nog zoveel te doen heb
  • Ik lig ’s-nachts te piekeren over vanalles en nog wat en slaap daardoor slecht
  • Ik neem nauwelijks tijd om te eten
  • Ik kom elke dag doodmoe thuis van mijn werk
  • Als ik het ene probleem oplos dient zich het volgende alweer aan. Ik word er moedeloos van!

Dan hebben we nu een gratis online workshop!

Deze workshop is écht iets voor jou als je merkt dat je inzit over wat je moet doen, als je veel stress ervaart of als je erg kunt worstelen met tegenslagen. We helpen je om een constructieve en effectieve houding te ontwikkelen die je helpt om problemen aan te pakken óf los te laten.

Wat nu zo fijn is. Je hoeft er niet eens de deur voor uit. Jij ontmoet ons gewoon thuis achter je computer of laptop. We organiseren deze workshop namelijk geheel online. Niet in je eentje, wij zijn er live bij en kunnen je vragen direct beantwoorden en je kunt leren van andere deelnemers die ook live aangesloten zijn.

Wij zitten op donderdag 28 november van 19.30 tot 20.30 uur voor je klaar met kennis, tips, opdrachten en veel plezier.

Schrijf je dus nú in en zet  de workshop in je agenda. Dan ontvang je meteen het werkboek “You got this!” om alvast mee aan de slag te gaan. De workshop incl. werkboek is GRATIS.

Op donderdag 28 november om 19.30 zoek je een rustige plek op met je computer, schenk je jezelf nog eens een kop koffie of thee in (koekje mag erbij) , pak je het werkboek erbij en sluit je je bij ons aan. Zo eenvoudig is het.